Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om

Vanaf 25 mei 2018 geldt een nieuwe privacywet. Dit is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hierdoor gelden strengere regels voor hoe Stichting Norit Pensioenfonds met uw gegevens omgaat. We gebruiken uw gegevens alleen om uw pensioen te verzorgen. Onderdeel daarvan is om u informatie te geven over uw pensioen. We bewaren uw gegevens natuurlijk zo veilig mogelijk.
Gegevens die wij gebruiken zijn bijvoorbeeld uw adres, uw salaris en of u getrouwd bent. Het pensioenfonds moet onder andere uitleggen hoe we aan uw gegevens komen. Ook moeten we uitleggen waarvoor we ze gebruiken en hoe we dat doen.
U heeft ook rechten. Zo kunt u vragen welke persoonlijke gegevens wij van u hebben. En deze in sommige gevallen laten veranderen.
Meer informatie over hoe wij voor uw gegeven zorgen leest u in onze privacyverklaring.